Bodø/Glimt mot til

Mai gjør det ekstra surt. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1.


Bodo Glimt Stayed Away Ready For Their Sixth Cup Final Vg

- Et tap mot BodøGlimt på selveste 16.

. 1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. Det er få timer igjen til det braker løs på Stadio Olimpico.

Billetter Rana - Glimt. BodøGlimt kamp på TV Live stream i dag - kanal tid. 75 54 55 00.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Takk for din påmelding.

Folk søker også etter. Billetter Rana - Glimt. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

2 days agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Først ble Vålerenga slått hele 6-0 i Bodø og nå sto. Under flomlysene på et fullsatt stadion skal BodøGlimt forsøke å ta seg videre til semifinalen i. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Ifølge Knutsen fikk Roma-benken lov til. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. Krevende uke for Glimt. - Et tap mot BodøGlimt på selveste 16.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp. Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Sikre deg plass på 16. Niklas Aune Johnsen.

Mai-festen mot Tromsø nå. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. Mai gjør det ekstra surt men Glimt er jo et bra lag så vi graver oss ikke ned av den grunn sier Morten Gamst Pedersen.

Litt tenning og gleder meg til å spille mot guttene. Mai-festen mot Tromsø nå. Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren.

160522 1701 160522 1701. 1 day agoTomålsscorer mot Tromsø TIL - Glimt 2-3. 1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Sikre deg plass på 16. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Glimt-spillerne har lagt bak seg en. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Etter kampen mellom Viking og BodøGlimt endte stillingen 2-0 til Viking. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp.

1 day agofor 53 minutter siden Mandag ettermiddag møtes BodøGlimt og Tromsø til. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Viking fikk sin revansj mot Glimt etter de tapte 2-1 og får dermed ikke.

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. 16052022 2014 Sist oppdatert. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Norges beste fotballag ble nylig slått ut av Roma i coneferenceligaen men serielederen har ikke dabbet av i etterkant.

Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Billetter Rana - Glimt. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mats Torbergsen NTB. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Billetter til Haugesund BodøGlimt. Tidligere har Knutsen rettet fokus mot forskjellsbehandling på sidelinjen under oppgjøret i Roma.


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Moter Az Alkmaar Bodo Glimt


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter


Na Starter Veien Mot Mesterligaen Bodo Glimt


Metodikk Og Sportsplan Bodo Glimt


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


File Skagerak Arena Bodo Glimt Friendly Jpg Wikimedia Commons


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Heroiske Bodo Glimt Slo Roma Igjen Abc Nyheter


Moter Roma Igjen Bodo Glimt


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel